تبلیغات
Español para todos - بیاین با غذاهای اسپانیایی دلی از عزا دربیاریم!
 
درباره وبلاگ


با سلام و خسته نباشید خدمت شما بازدیدکننده ی عزیز,
ضمن تشکر از حسن انتخاب شما، به اطلاعتان می رسانیم که در این وبلاگ قصد داریم مطالب مختلف مرتبط با زبان اسپانیایی و کشورهای اسپانیایی زبان را برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.
در حال حاضر دانشجوی زبان و ادبیات اسپانیولی دانشگاه تهران هستیم و سعی داریم اطلاعات مختلفی در زمینه های مختلف از جمله:
روابط ژئوپولیتیک (جغرافیای سیاسی) بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین
مطالب سیاسی،اقتصادی،ورزشی،مذهبی،فرهنگی،هنر و...
متن موسیقی و ترجمه ی آن
سینمای دنیای اسپانیایی زبان
مطالب آموزشی زبان اسپانیایی
اخبار
و بسیاری از مطالب دیگر در زمینه های مختلف را در اختیار شما عزیزان بگذاریم.
آماده ی پاسخگویی به سؤالات شما و همینطور دریافت انتقادات و پیشنهادات از سوی شما عزیزان هستیم.
***تمامی مطالب وبلاگ طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد***
موفق و مؤید باشید... .

مدیر وبلاگ : کورش اشکبوس
نظرسنجی
کدامیک از مطالب زیر بیشتر مورد پسند شما واقع می شود؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

کد لوگو حمایت از کشور ایران

Yahoo Status by RoozGozar.com

كد تعیین وضعیت یاهو

آگهی استخدام,استخدام دولتی,استخدام 93,استخدام بانک,استخدام آموزش پرورش,استخدام استانداری ها,استخدام مهندس
Español para todos
اسپانیایی برای همه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

   Tortilla

توضیح : تورتیا هم از نوع غذاهایی است که به آن تاپاس یا مزه می‌گویند . معمولا این نوع غذاها را چند نوع آنرا با هم سرو می‌کنند . مثلا بعضی این نوع غذاها را به شراکت درست می‌کنند و در پارتی ها با هم تقسیم می‌کنند

مواد لازم

١ عدد فلفل دلمه ای قرمز

١ عدد فلفل دلمه ای سبز

٣ عدد سیب زمینی متوسط تقریبا ١٨٠ گرم

٥ عدد تخم مرغ

١ عدد پیاز

١ پر سیر

١ دسی لیتر خامه یا شیر

١ تا ٢ عدد تره فرنگی اگر ندارید به همون اندازه تره استفاده کنید

نمک و فلفل اگر دوست دارید

روغن به اندازه نیاز

ظروف و وسایل لازم

یک ظرف پیرکس ، یک ماهی تابه

طرز تهیه

پوست سیب زمینی‌ها رو بکنید و آنها را به قطعات کوچک خورد کنید (مکعب‌های یک سانتیمتری) . پیاز را هم به قطعات کوچک خورد کنید . فلفل دلمه‌ای ها و تره را هم خورد کنید . روغن توی ماهی تابه بریزید و همه مواد بجز تخم مرغ و شیر را توی ماهی تابه با حرارت متوسط سرخ کنید . مواد را تقریبا باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سرخ کنید تا سیب زمینی‌ها تقریبا پخته شوند . سیر را در آخر مراحل سرخ کردن خرد و به بقیه مواد اضافه کنید

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و شیر را به آن بیفزاید و با چنگال خوب بزنید تا مخلوط شود . اگر دوست داشتید می توانید کمی پنیر پیتزا هم داخل شیر رنده کنید

پس از اینکه مواد سرخ شده کمی سرد شد ، ظرف پیرکس را با مقداری کره چرب کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل ظرف بریزید . حالا مخلفاتی را که سرخ کردید داخل ظرف بریزید و مواد را خوب در آن پخش کنید تا یک نواخت شود

ظرف پیرکس را داخل فر که قبلا تا ۱۷۵ درجه گرم شده وسط فر قرار دهید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید . وقتی تورتیلا آماده است که تخم مرغ کاملا سفت و سطح آن طلایی رنگ شده است . تورتیا باید شبیه به کیک بشود ، چون بعد از خارج کردن از فر آنرا باید برش بدهید .  قبل از برش دادن تورتیا را بگذارید سرد شود و بعد برش بدهید در غیر این صورت قطعات آن خورد خواهد شد





نوع مطلب : تمدن و فرهنگ، 
برچسب ها : la comida، la tortilla، تورتیا، غذا، غذای اسپانیایی، la comida española،
لینک های مرتبط :


یکشنبه 15 مرداد 1396 10:48 ب.ظ
Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to
mention that I've really loved surfing around your weblog posts.
In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping
you write once more very soon!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر